Gå til sidens indhold
 

Musik i Tide

Børnekulturhuset udbyder i samarbejde med LMS - Levende Musik i Skolen skolekoncertordningen Musik i Tide til skoler i Aarhus Kommune

Musik i Tide er en mulighed for at give elever fra 0.-9. klasse musikalske oplevelser af høj kvalitet inden for et bredt udvalg af genrer og samtidig give ny inspiration til lærerne. Udover at være kvalitetssikrede, er alle skolekoncerterne målrettet enten indskoling, mellemtrin eller overbygning, og skolerne modtager tværfagligt undervisningsmateriale, der ligeledes er tilpasset aldersgrupperne. Ordningen har til formål at sikre alle skolens elever en årlig skolekoncert. Der vil blive afholdt én koncert pr. 120 børn.

 

Færdig ordning

Der er næsten intet administrativt arbejde forbundet med Musik i Tide for skolerne, idet der allerede er sørget for musikernes overnatning, turnéplaner, transport, formidling af materialer osv.

 

Pris

Prisen for skolerne i Aarhus Kommune er 20 kr. pr. barn.

Før tilskud fra Børnekulturhuset koster skolekoncert-ordningen 30 kroner pr. barn. Det er under halvdelen af, hvad koncerten reelt koster. Børnekulturhuset giver et tilskud på 10 kr. pr barn, hvorved prisen reduceres til 20 kr.

Læs mere om Musik i Tide på LMS’s hjemmeside:

www.lms.dk

Kontakt

Anne Line Svelle

Børnekulturkoordinator

Børnekulturhuset

Frederiks Allé 20A

8000 Aarhus C

Telefon: 29 20 90 49

E-mail: 

 
 
 

Opdateret: 03.11.2017

Afdeling:

Send kommentar:   Børnekulturhuset

Telefon: 41 85 66 69

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code