Gå til sidens indhold
 
02.03.2015

Aktiviteter for børn under Sculpture by the Sea 2015

I juni måned er det for fjerde gang tid til Sculpture by the Sea i Aarhus, og der er som vanligt masser af aktiviteter for børn og unge.

Vi er godt i gang med at udvælge kunstnere til afvikling af workshops og artist talks, og der er rigtig mange af de udenlandske kunstnere, der har meldt sig under fanerne. Vi kan ikke løfte sløret for så meget endnu, men blot glæde os over, at mange af de involverede kunstnere vil lege med os, så de forskellige workshops bliver så tæt knyttet til udstillingens skulpturer som muligt.

Deruodver arbejder vi på at få skabt et undervisningsmateriale, der kan anvendes af de skoleklasser, der ønsker at besøge udstillingen på egen hånd. De foregående år har vist os, at undervisningsmaterialet bliver anvendt flittigt - og på et væld af forskellige måder. Det er skønt at se, at inspirationen bliver grebet og ført videre ud til læring lige på den måde, der passer målgruppen.

Vi sender undervisningsmaterialet ud til fri afbenyttelse ultimo april, hvor I også vil kunne læse om workshoptilbud samt guidede ture.

Børnenes helt eget katalog - Børnenes Skulpturguide - er også så småt undervejs.

På bemandingsfronten har vi netop sagt velkommen til Alberte Erlandsen, der er startet i praktik fra Æstetik og Kultur. Inden længe må vi sige farvel - eller forhåbentligt: på gensyn - til Katrine Sidenius, der går på barsel medio marts. Hendes opgaver vil fremover blive varetaget af Malene Lynggaard Thomassen, som er kommet til os fra en projektstilling på Museum Jorn, så vi glæder os til at få ny inspiration fra både Malene og Alberte.

Fotograf: Peter Jensen Aakjær Landinspektører

Nyheder

 
 

Opdateret: 10.5.2015

Afdeling:

Send kommentar:   Børnekulturhuset

Telefon: 41 85 66 69

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden