Gå til sidens indhold
 

Erik Bjerre

Film skal tages alvorligt, selv om det er et underholdende medie.

Børn og unge skal tages alvorligt, selvom de ikke er voksne endnu.


Derfor er mit arbejde med film og børn koncentreret om at give børn og unge redskaber til at udtrykke sig med film – ud fra det sted de står i livet.


Ofte foregår det på den måde, at jeg er med til at sætte rammerne for den tekniske del af et filmprojekt – Og så laver børnene film om noget, der optager dem indenfor den ramme.

 

Baggrund

Film har været omdrejningspunktet for det meste af mit arbejdsliv, og jeg har arbejdet med film på mange måder. Jeg har blandt andet været produktionsassistent på spillefilm, Jeg har produceret kort- og dokumentarfilm og jeg har været fast filmanmelder og filmekspert på DR Radio i syv år.


Mediepædagog er nok den betegnelse, der passer bedst til mig, for jeg har været med til at drive en film- og medieskole i en årrække og jeg har lavet mere end 100 filmworkshops i folkeskolen. Mit nuværende arbejde som projektleder af FILM-X Aarhus går ud på at etablere et aarhusiansk filmeksperimentarium for børn og unge.

 

Ved siden af mit faste job arbejder jeg som journalist og jeg har i et par år været tilknyttet Ranum Efterskole, hvor jeg arbejder som rejseguide og underviser i sejlads og dykning på rejser til Middelhavet og Fjernøsten.

 

Målgruppe

6 – 18 år.

 

Yderligere oplysninger

Født i 1969. Uddannet cand. phil. com.

 

 

 
 

Opdateret: 21.3.2012

Afdeling:

Send kommentar:   Børnekulturhuset

Telefon: 41 85 66 69

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code