Gå til sidens indhold
 

Teatret Gruppe 38

Gruppe 38 har siden 1972 været en væsentlig aktør på den danske og internationale børneteaterscene med turnéer i bl.a. Australien, USA, Canada, Japan, Øst- og Vesteuropa.

Teatret holder til i en nyrestaureret sæbefabrik - en lille, intim scene centralt i Aarhus.

Her præsenterer Gruppe 38 egne forestillinger og særligt udvalgte gæstespil - alle med substans og originalitet for øje.

Gruppe 38 har gennem årene høstet stor anerkendelse, herunder to Reumertpriser for Årets Børneteaterforestilling samt Horsens Børneteaterpris.

 

Tilbud til børn

Gruppe 38 laver teater for 'børn i alle aldre'. Familieforestillinger med underfundig humor og stof til eftertanke for såvel store som små. Enkelte forestillinger er produceret som rene voksenforestillinger.

 

Gruppe 38 søger altid sceniske udtryk, der - med en anmelders ord - ligger "milevidt fra de umiddelbare løsninger". Forestillingerne kan enten ses på teatrets egen scene i Aarhus, eller bestilles af skoler, teaterforeninger, biblioteker m.m. som turnerende gæstespil.

 

Nærmere præsentation af sæsonens program kan ses på hjemmesiden:

Gå til Gruppe 38's hjemmeside

 

Gruppe 38 fra Aarhus er et enestående børneteater i Danmark, ja måske i hele verden. I forestilling efter forestilling fremviser de et helt specielt talent for at fortælle eventyr og historier for både børn og voksne. Poetisk og kontant, altid underfundigt, aldrig sentimentalt, så vi hver eneste gang bliver lidt klogere på os selv, eventyrets og teatrets inderste væsen og hemmelighed.

(Reumert Juryen, 2003).
 

Kontakt

Teatret Gruppe 38

Mejlgade 55B

8000 Aarhus C

Telefon: 86 13 53 11

E-mail: 

 
 
 

Opdateret: 03.11.2017

Afdeling:

Send kommentar:   Børnekulturhuset

Telefon: 41 85 66 69

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code