Gå til sidens indhold
 

Science Museerne

menneske - natur – videnskab

Science Museerne, der består af Steno Museet, Væksthusene i Botanisk Have, Ole Rømer Observatoriet og Herbariet, byder på masser af sjove og spændende oplevelser med naturvidenskab.

 

Bliv fascineret af de bitte små atomer og Universets ufattelige størrelse, kom helt tæt på så vel kroppen som stikkende kaktus eller følg de søfarende på opdagelsesrejse. Science Museerne har noget for alle aldre og for alle sanser.

 

På Steno Museet kan børn og voksne gå på opdagelse i udstillinger om natur- og lægevidenskabernes kulturhistorie og bl.a. tage en kravletur i den gigantiske livmoder til lyden af blodet, der suser i årerne. I Planetariet kan I se forestillinger om galakser, planeter eller andre spændende himmelfænomener og udenfor i museets urtehave, kan I nyde synet og duften fra de mange medicinske urter – eller jeres madpakke.

 

På Ole Rømer-Observatoriet i Højbjerg, kan I se stjerner og planeter optræde ”live” gennem de store kikkerter og høre spændende fortællinger om det fjerne Univers.

 

Netop nu er Væksthusene i Botanisk Have under ombygning, for at blive klar til endnu flere gode oplevelser og opdagelsesture blandt planter og blomster fra de fleste kontinenter på jorden.

 

I ferierne har vi bl.a. Leg med eksperimenter for børn, naturvidenskabelige shows og specielle arrangementer målrettet de yngste.

 

Steno Museet har desuden et bredt udvalg af undervisningsforløb til brug i 0.-9. klasse.

 

Mere information på Steno Museets hjemmeside:

www.stenomuseet.dk (åbner i nyt vindue)

Kontakt

Steno Museet

C. F. Møllers Allé 2
Universitetsparken

8000 Aarhus C

Telefon: 87 15 54 15

E-mail: 

 
 
 

Opdateret: 06.10.2014

Afdeling:

Send kommentar:   Børnekulturhuset

Telefon: 41 85 66 69

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden