Gå til sidens indhold
 

Medarbejdere

Det er os, der knokler på Børnekulturhuset. Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller svinge indenom til en snak.

TEAM BØRNEKULTURHUSET

 

Anne Line Svelle

Børnekulturkoordinator

Uddannet cand.mag. i æstetik og kultur

 

Tlf. 29 20 90 49

als@aarhus.dk

 

Anne Line er leder af Børnekulturhuset. Hun har taget initiativ til udviklingen af større børnekulturpolitiske tiltag i Aarhus Kommune, f.eks. Skole- og Læringstjenesten ULF i Aarhus og det kommende Børne- og Unge Kulturhus, men varetager også flere projekter som fx arkitektur- og kulturarvsprojekterne ”På vej til skole” og ”Sted+Sans” og skolekoncertordningen Musik i Tide i Aarhus Kommune.

 

Desuden er Anne Line repræsentant i det nordiske ’arkitektur for børn’-netværk, Urban Spaces og er medstifter og konstitueret formand i Foreningen af Børne- og Ungekulturkonsulenter i Danmark (FABUK).

 

Trods stor aversion mod kulde, bader Anne Line i Aarhus Bugten året rundt – vinterbadning er en mental ting … som hun siger.

 

 

Astrid Guldhammer

Børnekulturkonsulent

Uddannet cand.mag. i dramaturgi og oldgræsk

 

Tlf. 29 20 44 34

asg@aarhus.dk

 

Astrid er ofte projektleder på de projekter, Børnekulturhuset udfører i samarbejde med andre kulturinstitutioner i Aarhus Kommune. Derudover udvikler og fundraiser hun på projekter, som kan sendes ud på skoler og daginstitutioner i kommunen i Børnekulturhusets eget regi. Hun er styregruppemedlem i netværket ”Børne- og ungekultur i Midtjylland” (BUM).

Astrid underviser også på Diplomuddannelsen i Teater og Drama på Den frie Lærerskole i Ollerup og har desuden erfaring med undervisning af børn i alderen 5-17 år som gæsteunderviser i bl.a. teater og fortælling.

 
Ud over at være i besiddelse af en usædvanlig skinger stemme, kan Astrid også pifte – meget højt.

 

 

Mie Bjerrisgaard Frydensbjerg

Kommunikationsmedarbejder

Uddannet cand.it i IT, kommunikation og organisation

 

Tlf. 41 85 66 70

mif@aarhus.dk

 

Mie varetager Børnekulturhusets kommunikative og grafiske opgaver - hjemmeside, nyhedsbrev, presse, layout, annoncer mm..

 

Hun benyttes desuden som rådgiver, når kommunen skal have implementeret nye hjemmesideløsninger, fordi hun er i stand til at "udfordre systemet indefra", som de siger. Derudover bestrider hun regnskabsmæssige samt administrative opgaver. Mie er ikke fuld tid på Børnekulturhuset, men har også sit eget firma 'vandand design'.

 

Mie er Børnekulturhusets kaffepusher med en meget fintfølende fornemmelse for gode bønner.

 

 

Karina Rask Nordtorp

Kommunikationsmedarbejder og projektleder

Uddannet cand. mag. i kunsthistorie med supl. i engelsk samt tillægsudd. i journalistik

 

Tlf. 41 85 66 69

nkara@aarhus.dk

 

Karina varetager ULF i Aarhus' kommunikative og grafiske opgaver, f.eks nyhedsbrevet og det store ULF-katalog.

Hun er desuden projektholder på store projekter, gerne med regionalt tilsnit, hvor hun kan bruge sit netværk fra hele regionen. Karina har nemlig været kulturmedarbejder både i Silkeborg og Viborg, inden hun faldt til ro i Aarhus.

 

Karina var engang en habil curlingspiller, men hun forlod sporten med begrundelsen, at der var for mange sure, gamle mænd ...

 

 

 

TEAM ULF I AARHUS

 

Anne Kleberg

ULF i Aarhus

Uddannet lærer

 

Tlf. 40 22 63 03
annek@aarhus.dk

 

Anne har mange års erfaring som lærer på Hasle Skole med bl.a. billedkunst og drama som fag og som afsæt for æstetiske læreprocesser. Anne står for Børnekulturhusets del af ULF i Aarhus, hvor hun har kontakten med kulturinstitutionerne i Aarhus og med de ULF-ambassadører, der er ude på skolerne. Hun udvikler desuden også ofte de projekter, Børnekulturhuset har i eget regi.

 

Anne har også været skuespiller på Borgerscenen ved Aarhus Teater, hvor hun i foråret 2014 udleverede sine naboer.

 

 

Malene Lynggaard Thomassen

ULF i Aarhus / projektmedarbejder i Børnekulturhuset
Uddannet lærer, keramisk designer og cand.mag. i kunsthistorie

 

Tlf. 41 85 66 71

malyt@aarhus.dk

 

Malene har arbejdet som lærer i folkeskole-, højskole- og aftenskoleregi med særlig interesse for æstetiske læreprocesser. Hun har en fortid som omviser, kunstfagligassistent og facilitator på ARoS, Museum Jorn og Viborg Kunsthal. Hendes speciale omhandlede arrangementer for småbørnsfamilier på Viborg Kunsthal, så hun har stor erfaring med diverse kulturarrangementer for børn og unge, både didaktisk, håndværksmæssigt og akademisk.

 

Malene er vild med æstetiske læreprocesser, keramik, ”Das Unheimliche”, og generelt ting der er både smukke og ulækre – og gerne på en gang. Velbekomme!

 

 

 

Mikkel Hollænder Jensen

ULF i Aarhus

 

Tlf. 41 87 41 62

jhmi@aarhus.dk

 

Mikkel er ud over sit arbejde i ULF også STX-gymnasielærer på Egaa Gymnasium – dog nu på deltid.  Han har undervist i spansk, samfundsfag og innovation i gymnasieskolen og også været ansat på Aarhus Universitet tidligere. Han brænder for projekter og forløb, der forbinder elever, fag og eksterne miljøer på kryds og tværs og kan godt lide at være med, hvor der udvikles. Han er vild med sprog og andre menneskelige legepladser.

 
 

Opdateret: 31.1.2018

Afdeling:

Send kommentar:   Børnekulturhuset

Telefon: 41 85 66 69

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code